Afbeelding

Politie: "Doe aangifte van nep-bezorger"

Algemeen

BUSSUM - De Bussumse politie doet een dringend beroep op slachtoffers van de nep-krantenbezorger die aan de deur geld ophaalt, om vooral aangifte te doen.

De man was al langere tijd actief in Naarden, maar wordt ook in Bussum gesignaleerd. Hij komt met het verhaal dat hij stopt met de bezorging en dat alvast zijn kerstbonus wil hebben. Verschillende mensen trapten erin, of voelden zich geintimideerd en gaven hem geld. Soms komt hij meerdere keren langs op een adres.

"Hoe meer aangiftes we hebben, hoe beter we deze man strafrechtelijk kunnen aanpakken", zegt Andre van den Beld, teamchef van de Bussumse politie. "En als mensen hem zien, bel ons direct, dat maakt de pakkans alleen maar groter." 

Het gaat om man van 30 tot 40 jaar, gezet en met een licht getinte huidskleur, die een fiets bij zich heeft. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief