Afbeelding

Advocaat Blom langer vast vanwege fraudezaak

Algemeen Quality Investments

BUSSUM - Het Openbaar Ministerie heeft de voorlopige hechtenis van de Bussumse advocaat Koen Blom (48) die wordt verdacht van deelname aan een criminele organisatie, valsheid in geschrift en oplichting deze week met 30 dagen verlengd.

Blom werd eind september gearresteerd als een van de vier verdachten in de internationale fraudezaak Quality Investments. Daarin zou een grote groep beleggers voor meer dan 200 miljoen dollar zijn gedupeerd. 

Een medeverdachte van de advocaat is deze week op vrije voeten gesteld. De twee anderen hoorden deze week dat het voorarrest met negentig dagen is verlengd. 

Gedupeerden zijn vandeweek door het OM geinformeerd over de gang van zaken in het onderzoek. Hen is geadviseerd om vooral als collectief tegen Quality Investments op te treden. Inmiddels is daar ook een stichting voor in het leven geroepen. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen gisteren
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Afbeelding
‘Nardinc wijkt uit’ bij Utrechtse Poort Cultureel 3 jul, 16:26
Afbeelding
Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland: ‘Alle kinderen een zwemdiploma!’ Algemeen 3 jul, 16:16
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring De schrijvende buurvrouw van Jan Veth Algemeen 3 jul, 11:30
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief