Afbeelding

Advocaat Koen Blom tenminste 2 weken vast

Algemeen Quality Investments

BUSSUM - De Bussumse advocaat Koen Blom zit in elk geval nog tot eind volgende week vast als verdachte in de internationale beleggingsfraudezaak van Quality Investments. Dat heeft het Openbaar Ministerie laten weten.

Over het nog lopende onderzoek naar Blom en de drie mede-verdachten worden nog geen nadere mededelingen gedaan. Ook het advocatenkantoor van Blom, HRM in Amsterdam doet er het zwijgen toe.

De Bussumer die eind vorige week is aangehouden, wordt verdacht van deelname aan een criminele organisatie, valsheid in geschrift en oplichting. Een grote groep beleggers zou voor meer dan tweehonderd miljoen dollar zijn gedupeerd.

Zowel de woning als het bedrijf van Blom zijn doorzocht. Wereldwijd is voor miljoenen euro's beslag gelegd op onroerend goed, auto's, dure horloges, boten en een vliegtuig.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief