Genieten op de ijsbaan.
Genieten op de ijsbaan. Foto: Bob Awick

Veel activiteiten in kerstvakantie bij Bussum op IJs

Cultureel

BUSSUM - In de kerstvakantie hoef je niet op de bank te hangen en je te vervelen. Bij Bussum op IJs zijn veel activiteiten voor jong en oud. Vanavond (vrijdag 21 december) is het feest met om 20.00 uur livemuziek van de band Beracat met pop en rock tot de jaren 80 en 90 en actuele muziek.

De baan is elke dag open, ook tijdens de feestdagen, en iedereen kan komen schaatsen om even lekker buiten te zijn. Ook organiseert Bussum op IJs verschillende activiteiten, zoals voor kinderen vanaf zes jaar het kabouterschaatsen.

Feestdagen
Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag is er kerstkabouterschaatsen. Kinderen die nog niet kunnen schaatsen, kunnen een driedaagse schaatscursus in de vakantie volgen. De leiding is in handen van instructeurs van Duo Sport.

Clinic
Op maandag 31 december is er een ijshockeyclinic op de schaatsbaan voor kinderen van acht tot twaalf jaar. Verder is er nog geregeld curling en zaterdagavond is het discoschaatsen.  

IJstijd
Op donderdag 27 december is de 'IJstijd' met een dag vol ijsplezier met onder andere de Croky IJspret Cup, schaatsclinic met Yvonne van Gennip, racen op een ijsfiets en er staan wintergerechten klaar.

Kinderbingo
Op woensdag 2 januari is er voor de kinderen een bingo. Kom met je vriendjes naar de ijsbaan voor een gezellige middag. En op vrijdag 4 januari worden alle tafels bij elkaar geschoven voor de kaasfondue met een optreden van coverband RAM! Bussum op IJs wordt op zondag 6 januari afgesloten met een gezellig dweilfeest.

Voor informatie en inschrijvingen kijk op www.bussumopijs.nl.

Uit de krant