Zwak BFC afgetroefd door TOV

BUSSUM - De slechtste wedstrijd van het jaar werd het al genoemd. BFC heeft zaterdag een knullige nederlaag geleden tegen nummer laatst TOV: vooral doordat het zelf te zwak was stapte BFC met een 5-4 nederlaag van het veld.

BFC had last van een offday. Er stonden teveel spelers op het veld die hun vereiste niveau niet haalden en zelfs aan de zijlijn leken er een paar spelers geen zin te hebben om te gaan voetballen. Hoe anders was dat aan de andere kant van het veld. TOV was erg gedreven en toonde vanaf de aftrap aan alles op alles te gaan zetten om de punten te pakken.

Voor rust was het allemaal nog wel te doen. TOV kwam dan wel op voorsprong, maar kreeg voor rust genoeg kansen om terug te komen. BFC kreeg vlak na de tegentreffer een penalty, maar schoot te zwak om te kunnen scoren. Daarna was het wel raak. BFC kon met een paar doelpunten zelfs weglopen na een 2-4 voorsprong. Grote man aan de kant van BFC was Jostein Ohm die met vier treffers eigenhandig een afgetekende voorsprong op het scorebord zette. TOV kwam echter voor rust nog terug tot 3-4.

Na de rust bleek TOV een maatje te groot voor BFC. Razendsnel kwamen de Baarnaars op 5-4. Toen BFC ook moest toezien hoe Jostein Ohm, voor rust verreweg de beste man van het veld, geblesseerd af moest was de strijd wel gestreden. Met de moed der wanhoop probeerde BFC er nog wel wat van te maken, maar kon het niet meer scoren en verdiende het ook eigenlijk geen punt meer.