Afbeelding
UPDATE

Gokhal Krijco weer overvallen

Algemeen

BUSSUM - Voor de tweede keer dit jaar is gokhal Krijco aan de Nieuwe ’s Gravelandseweg zojuist overvallen. Niemand is gewond geraakt.

Rond 11.20 vanochtend kwam een man met een helm op het pand binnen en eiste met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp geld van de cassiere. Zij heet een onbekend gedrag overhandigd. De overvaller vertrok op een bormmer zonder kentekenplaat. In de omgeving is intensief gezocht door verschillende politie-eenheden, maar de man is  niet aangetroffen.

Signalement: Het zou gaan om een man van ongeveer 1,80m lang, met een normaal postuur. De man droeg een blauwe jas met daarin iets wits en droeg een zwarte integraal helm op zijn hoofd. 

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de overval en naar mensen die de man op de scooter zonder kentekenplaat hebben zien rijden. Contact via 0900-8844, of bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.

Op 26 mei werd Krijco ook overvallen. Dat gebeurde zo'n beetje op dezelfde manier. De dader is toen niet gepakt. Een eventueel verband wordt onderzocht.

Uit de krant