Afbeelding

Nog steeds geen spoor van vermiste Bussumse

Algemeen Dossier: Bussumse vermist

BUSSUM, REIJMERSTOK - De zoektocht naar de sinds zaterdag in Zuid Limburg vermiste Mariken van Dijk (43) uit Bussum heeft nog niets opgeleverd. De politie kamt met agenten te voet, op de fiets en per motor het gebied uit waar zij voor het laatst is gezien, tussen Reijmerstok en de Gulpenerberg. Ook familie en vrienden zoeken mee.

Inmiddels wordt het ergste gevreesd. Van Dijk kent het gebied goed en volgens de familie had ze geen enkele reden om zomaar te verdwijnen.

De Bussumse had na een lunch in Gulpen met haar partner afgesproken om elkaar later die middag te ontmoeten in Eijsden. Zij ging daar te voet naar toe en is rond half vier nog door passanten gezien. Van Dijk zou over de Landsraderweg hebben gelopen in de richting van de golfbaan. Van de Bussumse ontbreekt daarna ieder spoor.

Meer informatie volgt later vandaag...

De vermissing kreeg gisteren aandacht in Hart van Nederland (SBS) en op de regionale zender L1:

<object id="Player" height="338" width="486" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6">
   <param name="AutoStart" value="1">
   <param name="Enabled" value="1">
   <param name="EnableContextMenu" value="1">
   <param name="EnableFullScreenControls" value="1">
   <param name="ShowStatusBar" value="1">
   <param name="Volume" value="100%">
   <param name="windowlessVideo" value="true"/>
   <embed type="application/x-mplayer2" src="http://www.l1.nl:80/jsp/mediaplayerbanner.jsp?commercialId=4939700&amp;videoId=5267613&amp;outside=true" autorewind="true" autostart="true" height="338" width="486"/>
</object>

 

Uit de krant