Fransien, Rogier, Raymond, Hein en Marijn proosten op de samenwerking tussen Bussum op IJs en t Raedthuys.
Fransien, Rogier, Raymond, Hein en Marijn proosten op de samenwerking tussen Bussum op IJs en t Raedthuys. Foto: Bob Awick

Sponsors gezocht voor Bussum op IJs

Algemeen

BUSSUM - De datum voor Bussum op IJs is vastgesteld, maar het is nog niet honderd procent duidelijk of het evenement echt door kan gaan. Hiervoor doet de organisatie nog een beroep op sponsors en vrijwilligers.

Het schaatsfeest staat gepland van 7 december tot en met 6 januari. Kyra Andriese van de organisatie vertelt wat er vooral financieel nog wat nodig is voor de definitieve 'go': "We zijn nog op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren, hiervoor hebben we diverse pakketten."

Vriend worden
"Nieuw dit jaar is dat iedereen Vriend van Bussum op IJs kan worden. Via een tikkie kunnen mensen ons helpen met een donatie van 25, 50 of 75 euro. Een laagdrempelige manier om te helpen voor iedereen die ons feest een warm hart toedraagt." Ook vrijwilligers kunnen zich al aanmelden, bijvoorbeeld om in de keet te staan of als ijsmeester op de schaatsbaan.

Horeca
Al wel duidelijk is dat Rogier Jansen van Café 't Raedthuys de horecatent op de ijsbaan zal exploiteren. Jansen: "Heel erg leuk dat wij als lokale ondernemer dit kunnen gaan doen. Wij hebben in de begintijd van Bussum op IJs ook de horeca verzorgd. Dit jaar zullen we simpele gerechten serveren zoals stamppot en hamburgers en uiteraard blijven de kinderfeestjes en kaasfondue avondjes."

Iedereen die een bijdrage wil leveren kan zich melden door een mailtje te sturen naar info@bussumopijs.nl of kijk op www.bussumopijs.nl.

Uit de krant