SDO kent geen problemen met RKHVV

BUSSUM - Geen enkel probleem heeft SDO afgelopen weekend gehad met tegenstander RKHVV. De Bussumse hoofdklasser won met gemak van RKHVV: 2-0.

SDO was verreweg het meest aan de bal, maar kon voor rut amper voor gevaar zorgen. Toch kreeg de ploeg wat kansjes, maar met een schot op de lat en goede saves van de RKHVV-keeper kon SDO voor rust geen doelpunt maken. RKHVV kreeg helemaal geen kans. SDO-keeper Rolf Hazelaar zag de bal een keer over z'n doel waaien, dat was het dan ook wel.

Na de rust speelde SDO veel beter dan daarvoor. Met veel druk op het doel konden de Bussumers al snel de score openen. Theo Visser kon na een voorzet van Rowell van der Meer raak koppen. Vlak daarna kon SDO de voorsprong verdubbelen toen Desley Groenewegen vanaf afstand snoeihard raak schoot. De zege was daarmee zeker. SDO kreeg nog een paar goede kansen om verder afstand te nemen, maar dat bleek teveel gevraagd.

SDO staat na afgelopen weekend op een derde plaats.