SDO bekert verder na zege tegen De Meern

BUSSUM - SDO mag weer een ronde verder bekeren. De Bussumse hoofdklasser won dinsdagavond met 3-0 van tweedeklasser De Meern. Anders dan de stand na anderhalf uur voetballen doet vermoeden, kende SDO genoeg problemen.

Voor rust kwam SDO wel al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Roy van Essen. De voorzet van de Bussumer belandde wat onbedoeld strak in de kruising.

Na de goal opende SDO de jacht op meer, maar kreeg geen enkel cadeau. Sterker nog: De Meern was sterker en kreeg een paar kansen. SDO had echter het geluk dat het de schoten van de tegenstander werden geblokt en corners amper voor gevaar zorgden.

Na de rust leek de koek op voor De Meern. Nadat SDO wat meer vaste krachten het veld op stuurde was het al snel afgelopen. Doelpunten van Joost Heerschop en Theo Visser zorgden voor een afgetekende zege.