Gooische neemt knap revanche

BUSSUM - De hockeyers van Gooische hebben afgelopen weekend knap revanche genomen op de vernedering van een week eerder. De Bussumse overgangsklasser won met 3-0 van Leiden.

Gooische speelde met veel energie en dat was goed te merken. Al na een kwartier kwam de ploeg op voorsprong na een treffer van Hessel Plat. Na rust bleef Gooische sterk spelen en kon het met twee door Foppe Houting benutte strafballen een 3-0 zege op het scorebord zetten.

Hockeysters weten weer eens te winnen
Na drie wedstrijden zonder punten hebben de hockeysters van Gooische weer eens gewonnen. De Bussumers waren met 3-2 te sterk voor MEP.

Gooische speelde sterk en kwam al snel op een voorsprong. Na de voorsprong bleef de ploeg gas geven en stond het na de eerste helft 2-1. Na de rust kon Gooische de marge weer ophogen na twee treffers. De ploeg kreeg meer kansen om te scoren, maar dat lukte niet meer. MEP deed op het laatste moment nog wat terug, maar dat was onvoldoende.