Forse zeperd voor BFC

BUSSUM - BFC staat weer met twee benen op de grond na een forse zeperd afgelopen weekend tegen Benschop. De Bussumers werd met 6-2 afgedroogd. De zo goed gestarte Bussumers leken het spoor afgelopen weekend bijster.

BFC startte nog goed. Het was zelfs BFC dat op voorsprong kwam. Een goede corner van aanvoerder Dico Knevel werd door Koen Beuker onhoudbaar tegen de touwen gekopt. De voorsprong gaf BFC echter geen vleugels. Sterker nog: de Bussumers maakten steeds meer fouten.

Na een half uur kreeg BFC de eerste domper te verwerken toen keeper Damian Ranzijn met een zware blessure, naar later bleek een gebroken onderbeen, het veld moest verlaten. Op slag van rust moest BFC zelfs met een ondertal verder nadat Jurriën Blaauw te hard aan de noodrem trok en met rood weg weggestuurd. BFC leek vervolgens voor rust stand te kunnen houden, maar op het laatste moment scoorde Benschop toch een tegentreffer.

Na rust startte BFC nog vol goede moet, maar de tweede helft was desastreus voor de Bussumers. Razendsnel werden twee foutjes genadeloos afgestraft en stond BFC tegen een 3-1 achterstand aan te kijken. BFC maakte vervolgens veel fouten, waardoor Benschop steeds verder weg kon lopen. BFC kon met een treffer van Jostein Ohm nog één keer antwoorden op het spel van Benschop, maar dat was verre van voldoende.