Hockeyers Gooische komen net tekort

BUSSUM - Een nederlaag, maar toch een goed gevoel afgelopen weekend voor de hockeyers van Gooische. De Bussumse overgangsklasser speelde sterk tegen het ervaren Leonidas, maar kwam met 2-3 net tekort.

Het duel tussen de twee ploegen was van seconde tot seconde spannend. Het jonge team van Gooische domineerde. Er werd sterk gehockeyd en de spelers konden elkaar goed vinden. Toch liep niet alles van een leien dakje. Eén van de problemen aan de kant van Gooische was dat de ploeg vergat strafcorners te benutten. De Bussumers kregen er zes, maar er volgde geen enkel doelpunt. Leonidas deed dat beter.

De doelpunten aan de kant van Gooische werden gemaakt door Matthijs Pleijsier.

Hockeysters komen na rust terug
Een goede tweede helft heeft de hockeysters van Gooische afgelopen weekend aan een punt geholpen tegen Leonidas: 1-1.

De Bussumse vrouwen zochten voor de rust lang naar hun eigen spel. Leonidas kwam al na een minuut op een voorsprong. Gooische mocht vervolgens de keepster bedanken dat het daar bij bleef. Leonidas kreeg een paar goede kansen om de voorsprong te vergroten.

Na de rust zocht Gooische meer de aanval en er kwam daardoor steeds meer gevaar. Een kwartier voor tijd zette Gooische de gelijkmaker op het scorebord. Daarna knokten zowel Gooische als Leonidas nog voor de overwinning, Gooische leek daar het dichtstbij maar kon geen doelpunt maken.