BFC debuteert met zege op Loosdrecht

BUSSUM - Een perfecte start voor de voetballers van BFC. De kersverse Bussumse tweedeklasser debuteerde afgelopen weekend met een 0-2 zege tegen Loosdrecht.

BFC en Loosdrecht maakten er een leuk en spannend duel van. Loosdrecht probeerde BFC op te jagen, maar moest wel toestaan dat BFC de eerste grote kansen kreeg. BFC-aanvaller Jostein Ohm zag het schot echter knap gekeerd worden door de Loosdrecht-keeper. Aan de overkant zorgde ook Loosdrecht voor wat gevaar. BFC kon echter op voorsprong komen. Na een knappe onderschepping van Dylan Horn belandde de bal voor de voeten van Jostein Ohm die de keeper van de tegenstander nu wel kansloos kon laten.

Het doelpunt zorgde ervoor dat Loosdrecht wat meer gas gaf, maar echt gevaar leverde dat amper op. BFC stond vooral verdedigend erg sterk, maar aanvallend kon het beter. Toch kon de ploeg de voorsprong nog voor rust verdubbelen toen aanvoerder Dico Knevel met een bekeken afstandsschot BFC op 0-2 zette.

Na de rust drong Loosdrecht aan en zocht het naar een tegentreffer. BFC gaf echter geen kansen weg. De ploeg kreeg nog wel een paar forse kansen om de score nog verder te laten oplopen, maar het vizier bleek niet op scherp te staan. Dat mocht de pret van het succesvolle debuut echter niet drukken.