[Advertentie] Probeer nu jouw favoriete instrument en ontvang 25% korting
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Probeer nu jouw favoriete instrument en ontvang 25% korting

REGIO - De school nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de MEI-ACTIE. Deze actie biedt jong en oud de mogelijkheid om nog voor de zomer een muziekinstrument te (her)ontdekken. Om deze reden geeft de muziekschool 25% korting op 5 muzieklessen. Wacht dus niet en meld je aan!

De Muziekschool biedt een scala aan mogelijkheden. Er kunnen lessen worden gevolgd op piano, keyboard, viool, cello, gitaar (bass – elektrische – akoestisch), drums, trompet, hoorn, trombone, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon en accordeon.
Ook worden de lessen over het algemeen dicht bij huis gegeven. De Muziekschool heeft leslocaties in Bussum, Laren, Eemnes, Huizen, Weesp, Muiden en Muiderberg. Docenten van de muziekschool zijn hoogopgeleid en kunnen je in 5 weken een goed beeld geven hoe de muzieklessen bij De Gooische Muziekschool worden gegeven.

Een instrument huren
Om thuis te kunnen oefenen heb je een instrument nodig. Ook daar heeft De Gooische Muziekschool een mooi aanbod voor. Normaal zijn instrumenten alleen te huur voor 3 maanden, echter heeft de muziekschool een afspraak gemaakt met Muziekcentrum Schimmel. Hierdoor kunnen mensen die de MEI-ACTIE gaan volgen een instrumenten voor 1,5 maand huren. Muziekcentrum Schimmel is gevestigd aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum.

De MEI-ACTIE geldt alleen voor vijf individuele lessen en moeten uiterlijk starten in de maand mei van dit jaar. Voor aanmeldingen bel 035-6936596 of mail naar info@degooischemuziekschool.nl. Meer informatie over De Gooische Muziekschool is te vinden onder www.degooischemuziekschool.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>