Afbeelding
Archieffoto: Bob Awick

HCAW twee keer te sterk voor Storks

Sport

BUSSUM - HCAW heeft afgelopen weekend twee keer gewonnen van promovendus Silicon Storks. De Bussumers wonnen afgelopen donderdag met 3-12 en zaterdag was de ploeg met 3-2 wederom te sterk. Alleen zondag werd er met 12-11 onnodig verloren. 

HCAW kende donderdag geen enkel probleem met Storks. Al na de eerste slagbeurt werd er een 0-3 voorsprong genomen, waarna HCAW de beurten daarna met gemak verder weg kon lopen. Toch lukte het de ploeg niet om het benodigde tiende punt op het scorebord te krijgen om zo de wedstrijd vroegtijdig te beëindigen. 

Zaterdag vergat HCAW het goede spel van twee dagen eerder een vervolg te geven. Sterker nog: Silicon Storks kwam brutaal op voorsprong. HCAW deed wel wat terug, maar kon pas vanaf de achtste slagbeurt het tij keren. Dat was zondag anders. Er was voor HCAW lang geen vuiltje aan de lucht. De Bussumers kwamen met gemak op voorsprong, maar vanaf de zevende slagbeurt kwam een ommekeer. HCAW gaf de voorsprong weg. Heel even herpakte de ploeg nog, maar HCAW verloor alsnog. 

Uit de krant