Afbeelding

Bio lunch op kantoor in Rotterdam

Advertorial

Een lunch op het kantoor is niet alleen lekker, maar ook heel gezond! Door een lunch te laten leveren door de Buurtboer kan je gezamenlijk met al je collega’s genieten van verse broodjes, spreads, salades en nog veel meer. Het enige wat je hoeft te doen is de tafel te dekken en te genieten van het eten. De Buurtboer heeft een groot assortiment aan ambachtelijke producten die gemaakt worden door bedrijven in de omgeving. Zo krijg je niet alleen vers maar ook lekker eten!

Een lekkere lunch op het kantoor

Tijdens de lunchpauze wordt het kantoor vaak verdeeld. Sommige mensen kiezen ervoor om naar de winkel te lopen of fietsen om eten te halen en anderen genieten van hun huisgemaakte lunch op het kantoor zelf. De meeste werkplekken hebben ook cup a soup voor de mensen die zin hebben in een lekker soepje. Dit is natuurlijk prima, maar niet de gezondste en gezelligste optie. Met een lunch van de Buurtboer zit je zeker goed.

Een lunch op kantoor in Rotterdam is gemakkelijk te regelen via de Buurtboer. Alle producten die geleverd worden door de Buurtboer zijn ambachtelijk gemaakt door bedrijven in de buurt. Denk hierbij aan spreads, brood, soep, fruit en nog veel meer. Je kan zelf je voorkeuren aangeven als je kiest voor een biologische lunch op het kantoor.

Vanaf 4.25 euro per persoon is het mogelijk om een lunch op het kantoor te verkrijgen. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de voorkeuren die jij en je personeel hebben. De Buurtboer heeft een erg groot assortiment waardoor het gemakkelijk is om te variëren van lunch. Natuurlijk is het ook mogelijk om je allergieën aan te geven. De Buurtbode houdt rekening met al je persoonlijke wensen en voorkeuren. Meer hierover lees je op hun pagina.

De voordelen van een gezonde lunch

Een gezonde lunch brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen kan het hele team genieten van heerlijk biologisch eten maar ook van de gezelligheid van hun collega’s. Het enige wat je hoeft te doen is de tafel te dekken en af te ruimen. Het eten wordt compleet vers geleverd in de ochtend door middel van koeltassen en kratjes. Deze dien je bij de volgende bezorging weer in te leveren. Dit blijft doorgaan tot jij het abonnement stopzet. Bekijk hier meer informatie over het bedrijf de Buurtboer en welke services ze aanbieden.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:15
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:45
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief