Afbeelding

Zoek de passende kantoorruimte bij jou in de buurt

Advertorial

Een goed en passend kantoor voor je bedrijf vinden, kan soms een behoorlijke klus zijn. Welke keuzes maak je hierin en welke voordelen wil je behalen bij het kiezen van een kantoor. Ga je voor een vaste kantoorplek of ga je een kantoorruimte huren? Allemaal aspecten waar je over nadenkt als je een kantoor gaat huren en deze aspecten gaan we in dit artikel bespreken. 

Kantoren

Bij de keuze van een kantoorplek is de ligging een van de belangrijkste aspecten. Het kantoor moet goed bereikbaar zijn voor personeel die niet over een auto beschikken, maar ook voor bezoekers die langskomen moet het kantoor goed bereikbaar kunnen zijn. Daarnaast moet de ruimte van het kantoor ook mogelijkheden bieden om in door te groeien. Je wilt namelijk niet continu verplaatsen van locatie naarmate je bedrijf aan het groeien is. Bij het huren van een kantoorruimte kan hier namelijk rekening mee worden gehouden en is er de mogelijkheid om binnen hetzelfde pand te verplaatsen naar een grote ruimte. Ook is er bij kantoren de mogelijkheid om enkel flexplekken te huren en kan je voor verre werknemers deze opties aanbieden. Naast voorzieningen als de ligging en ruimte, is de lichtinval ook belangrijk en wil je een werkplek hebben waar een goede dosis zonlicht aanwezig is, zodat het een goede invloed heeft voor je werk. De mogelijkheden om een kantoorruimte Amsterdam te huren zijn goede voorbeelden, omdat de meeste kantoren op loopafstanden van de stations zijn, waardoor het goed te bereiken is voor je persoon en/of bezoekers.

Faciliteiten

Ook kunnen de faciliteiten per kantoren verschillen. Hierbij kan je een kaal kantoor huren met keuken, waarbij alle meubels en voorzieningen door jou zelf geregeld moeten worden. Maar er zijn ook kantoorruimtes waar de meubels en voorzieningen er al staan en waar ook nog een hele catering of kantine bij aanwezig is. Bij dat laatste hoef je alleen maar te zorgen dat je werkspullen meeneemt en de rest is al voor je geregeld. Daarnaast hebben sommige kantoren ook nog een sportruimte. Hiermee kan je na een werkdag even je energie eruit gooien in de bijbehorende sportruimte. Bij meer faciliteiten kan een duurder prijskaartje hangen, maar hiermee krijg je er ook meer voor terug en ben je aan het einde van de streep misschien wel voordeliger uit.

Voor het huren van een kantoor is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden, zoals de ligging en ruimte van het kantoor. Maar ook of er extra faciliteiten aanwezig zijn bij het kantoor.  

Uit de krant