Afbeelding

Zes relatiegeschenken die altijd van pas komen

Advertorial

Relatiegeschenken zijn nog altijd een handige manier om snel meer zichtbaarheid voor je bedrijf te creëren en tegelijkertijd de band met je klanten en (potentiële) zakenrelaties te vergroten. Doordat de geschenken zo populair zijn, zijn er door de jaren heen tal van mogelijkheden op dit gebied bij gekomen. Ben je een onderneming gestart en op korte termijn op zoek naar geschikte relatiegeschenken? Lees dan in deze blog een aantal voorbeelden van relatiegeschenken die altijd van pas komen!

  1. Bedrukte notitieblokken

Werk je in het bedrijfsleven? Dan zullen notitieblokken met de naam van je bedrijf erop altijd een uitkomst zijn. Geef er een mee aan de klant na een belangrijke meeting, of leg ze bijvoorbeeld al klaar in de vergaderruimte zodat je helemaal voorbereid overkomt. Daarnaast zijn deze notitieblokken altijd handig om in huis te hebben, zodat ook je personeel steeds beschikt over deze gepersonaliseerde notitieblokken.

  1. Gegraveerde pennen

Net als notitieblokken kunnen ook pennen als relatiegeschenk niet ontbreken bij jouw onderneming. Als extra pluspunt hebben pennen als relatiegeschenk dat ze makkelijk mee te nemen zijn, zowel voor jou als de (potentiële) klant. Daarom kun je ze eenvoudig meenemen naar een beurs of congres en ze hier aan de geïnteresseerden geven.

  1. Sleutelhanger met logo

Kleine relatiegeschenken zijn altijd handig. Je kunt namelijk een hele lading bestellen zonder dat ze in de weg liggen. Denk bijvoorbeeld eens aan sleutelhanger met bedrukking. Het leuke aan sleutelhangers als relatiegeschenk is dat je ze helemaal kunt aanpassen aan de uitstraling van je bedrijf. Kies zelf de kleur, het materiaal en de functie. Je kunt namelijk ook kiezen voor een flessenopener of winkelwagenmuntje als sleutelhanger. 

  1. Keycord met naam

Om in de hoek van de sleutels te blijven: ook een keycord met bedrukking is een goede investering als relatiegeschenk. Je kunt ze bijvoorbeeld voorzien van de naam van de klant zodat je echt een persoonlijk relatiegeschenk hebt. Daar komt natuurlijk bij dat een keycord ook altijd van pas komt en dus snel in de smaak zal vallen bij je klanten of (potentiële) zakenrelaties. 

  1. Gepersonaliseerde USB-sticks

Tegenwoordig gaat alles digitaal. Speel daarop in met gepersonaliseerde USB-sticks als relatiegeschenk. Ook in dit geval kies je zelf de vormgeving en de kleur en laat je de stick vervolgens bedrukken met jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Houd je een open dag of informatieavond? Dan is het leuk om de brochure of handleiding op de USB-sticks te zetten zodat de geïnteresseerde gelijk beschikt over de meest belangrijke informatie.

  1. Waterflessen met opdruk

Kijk maar eens om je heen: iedereen heeft een flesje water bij zich. Of het nou in de trein is of op kantoor, mensen hebben graag wat te drinken bij de hand. Speel hierop in met je relatiegeschenken en investeer in waterflesjes met opdruk. Ook hierin is de keuze ruim; je kunt gaan voor traditionele waterflesjes, maar je zou ook kunnen kiezen voor Doppers met logo. Doppers zijn waterflesjes van gerecycled en recyclebaar plastic en zijn meerdere malen te gebruiken. Met deze flesjes straal je als bedrijf uit dat je duurzaamheid belangrijk vindt. Kies de juiste kleur voor de fles en jij hebt het ultieme relatiegeschenk!

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Antwoorden college op schriftelijke vragen Hart voor Hilversum Zorgen over personeelstekorten huishoudelijk hulp: cliëntenstop bij elf van de negentien aanbieders Zorg 9 aug, 14:00
Logo
Afbeelding
In GRRU-gesprek met... vrijwilliger Brigitte Quadflieg ‘We willen heel graag inspireren’ Natuur en Milieu 9 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Manege Any Dale blij met hun oorspronkelijke ‘oude’ naam ‘Vooral bij het communiceren naar leden of klanten toe was de naam niet eenvoudig’ Bedrijven 8 aug, 13:54
Logo
Afbeelding
Zomerserie Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij Buurtplatform KTV zet zich massaal in om wijken zwerfvuilvrij te krijgen Natuur en Milieu 8 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Topografische kaarten met en zonder geheime plekken Algemeen 7 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
Zaterdagportret I Natalie Kapteijn ‘We moeten in toekomst creatief zijn met inkomsten en uitgaven’ Mensen 6 aug, 06:00
Logo
Afbeelding
'Wordt actief en bouw gezonde gewoontes' Biko Blommestein maakt aangepast sporten in het Gooi aantrekkelijk Sport 5 aug, 13:00
Afbeelding
Vijf tips om thuis snel water te besparen Algemeen 5 aug, 08:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief