Afbeelding

Jouw woning op een nette manier aankleden met trendy tafels

Advertorial

Wil je je woning wat opleuken? Dat kun je doen met allerlei mooie trendy tafels! Misschien heb je net een woning gekocht of huur je sinds kort een nieuw appartement. Wellicht heb je een tafel uit je vorige huis meegenomen, of heb je er eentje gekregen van kennissen/familie. Maar wanneer je aan een niéuwe tafel toe bent, is een industriële eettafel kopen misschien iets voor jou. Weg met die afgezaagde tafel die je misschien van je ouders over hebt genomen, en ga voor iets hips! Voor elke woning is wel een trendy tafel te vinden in deze industriële stijl, online of in de woonwinkel. Dus wellicht vind jij ook iets dat bij jou past.

Wat is een industriële eettafel?
Wanneer je deze aan gaat schaffen haal je echt iets aparts in huis. De industriële eettafel is eigenlijk al ontstaan in de negentiende eeuw, de oorsprong ligt eigenlijk al bij de oude fabriekshallen, en oude woonstijlen. Daar komt de inspiratie dus vandaan. Je kunt deze ruige interieurstijl aan diverse kenmerken herkennen: de meubels zijn erg stevig, functioneel en zien er stoer uit. Maar ook de combinatie van meerdere materialen in een meubelstuk zoals een fraaie tafel van eikenhout met metalen poten is kenmerkend. Veel jonge mensen kiezen voor deze stijl, om een opvallend interieur te creëren.

Online of in de winkel
Wanneer je er toe besluit om een industriële eettafel te kopen kun je dit online doen of in de winkel. Bekijk de website van diverse meubelwinkels eens. Of je nu op zoek bent naar een tafel met klassieke tafelpoten, of juist een visgraattafel, er is superveel mogelijk, zowel ovale als rechthoekige tafelbladen. Denk eens aan een eettafel met een tafelblad met boomstammotief. Een modieuze bijpassende zitbank kun je er eveneens bijkopen. Deze kun je desgewenst in dezelfde kleur laten oliën of lakken als de tafel. Als je dit in huis zet, is het een feestje voor de gasten om een drankje bij je te komen drinken! Kortom: er is veel mogelijk wanneer je de industriële woonstijl integreert in je huis, oriënteer je van te voren eens op Pinterest om wat ideetjes op te doen voordat je de aankoop doet, en gooi die ouderwetse meuk het huis uit! Je kunt vandaag al beginnen om je woning op een nette manier aan te kleden met trendy tafels, en volledig je eigen smaak creëren.

Uit de krant