Afbeelding

Een badmat is ideaal & lekker warm: de pluspunten van de badmat!

Advertorial

Als badkameraccessoire lijken badmatten steeds geliefder te worden. Echt spectaculair is die ontwikkeling niet voor wie thuis een badmat heeft en goed op de hoogte is van de vele pluspunten die deze matsoort te bieden heeft. Een badmat is stijlvol, comfortabel en heeft een hele reeks praktische voordelen die velen onderschatten. Wil je weten wat het mooie is van een badmat gebruiken in de douche of in de badkamer? Dan kun je het beste snel verder lezen! In dit handige blog ontdek je wat nu écht de meerwaarde is van het gebruik van een kwalitatief goede badmat.

Met een badmat kies je bewust voor lekker warme voeten

Een van de belangrijkste argumenten om in je badkamer gebruik te maken van een badmat, is dat dit type matten zorgt voor een veel comfortabeler ervaring na het douchen of nadat je uit bad komt. Een goede mat voorkomt dat je met je natte en/of blote voeten op de koude badkamervloer komt te staan. Een badmat is een dus garantie dat je voeten na een bad beurt lekker warm blijven. En dat is natuurlijk een stuk lekkerder voor de spiegel staan om je tanden te poetsen, je te scheren of make-up op te doen.

Een badmat ziet er stijlvol uit

Een van de redenen waarom veel mensen besluiten badmatten te kopen, is de stilistische look en fraaie uitstraling van badmatten. Ze hebben in de badkamer een sfeerverhogend effect. Zeker als je kiest voor een badmat die goed past bij de kleuren en interieurstijl van de badkamer en of badjas.

Kies bewust voor een veiliger badkamer

Mensen die besluiten om een badmat aan te schaffen, kiezen daarmee bewust voor een badkamer die een stuk veiliger wordt. Een mat op de badkamervloer voorkomt nare glij- en slippartijen, waardoor je minder kans hebt op letsel na het douchen of baden.

De vloer van je badkamer wordt minder nattig

Een fijn kenmerk van badkamermatten is dat ze helpen om je badkamervloer minder nat te maken. De matten nemen namelijk vocht op en houden dit vast, zodat de vloer van je badkamer droger blijft. Dit maakt het baden niet alleen stuk veiliger, maar zorgt er ook voor dat je minder droog hoeft te maken.

Badmatten zijn te koop in diverse materiaalsoorten, zoals gewoon stof, kunststof of hout

Ten slotte is het fijne aan en badmat kopen dat er enorm veel opties en keuzemogelijkheden zijn. Denk alleen al aan de stofsoort van de mat. Je kunt gaan voor standaard kunststof, maar ook voor stijlvolle en comfortabele houten of stoffen badmatten. De keuze is enorm op dit terrein. Ten slotte kun je ook kiezen voor een volledig eigen ontwerp, met tekstopdruk of een foto erop, die je bij een speciaalzaak kunt laten maken, op maat natuurlijk!

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee initiatieven mogen kavels Buurtschap Crailo gaan ontwikkelen Algemeen 20 mei, 15:19
Afbeelding
SP Hilversum: 'Het is klip en klaar dat er grote problemen zijn' Politieke vragen over het tekort aan agenten in Midden-Nederland regio 20 mei, 15:09
Afbeelding
Verkoop terrein blijkt niet in lijn met uitspraak Hoge Raad Kruijt: ‘Gemeente op glad ijs bij verkoop speelveld Jan ter Gouwweg’ Politiek 20 mei, 15:00
Afbeelding
In gesprek met vrijwilligers Valeriya Sergeeva en Hans Eijgenraam Hulpverlening aan Oekraïners kampt met veel administratieve hobbels Algemeen 20 mei, 09:00
Afbeelding
Kerstfeest in mei bij Kindcentrum ‘t Mouwtje voor medewerkers Algemeen 20 mei, 09:00
Afbeelding
Tim Kliphuis & Rosenbergs in Tindalvilla in Bussum Cultureel 20 mei, 09:00
Afbeelding
Treinverkeer tussen Utrecht Centraal en Bussum-Zuid ligt plat Algemeen 19 mei, 17:12
Afbeelding
Bussumse Wereld BBQ komt eraan Buurt / wijk 19 mei, 16:30
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief