Afbeelding

Een droogloopmat op maat is ideaal

Advertorial

In Nederland is niets zo veranderlijk als het weer. De ene keer vallen de blaadjes van de boom en de andere keer regent het heftig. Alle viezigheid die dan naar beneden komt, blijft zitten aan je schoenen. Het is daarom een goed idee om een droogloopmat neer te leggen bij al je buitendeuren. Van de voordeur tot je keukendeur en terrasdeur, allemaal zijn ze gebaat bij de toevoeging van zo’n stevige kwaliteitsmat. Ze zijn verkrijgbaar in tal van prachtige uitvoeringen en in ieder gewenst formaat. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je mat straks helemaal uit de toon valt in je interieur. De mooiste matten vind je heel eenvoudig online. Je hoeft er deze keer dus niet eens de deur voor uit! 

Waarom een speciale droogloopmat aanschaffen? 

Je doet er goed aan om een speciale droogloopmat te kopen. In tegenstelling tot standaard deurmatten is dit type mat speciaal ontwikkeld om vocht snel te absorberen en vuil direct op te vangen. Alle viezigheid blijft dus aan je droogloopmat vastzitten, zodat je prachtige laminaatvloer, tapijt of andere vorm van vloerbedekking heerlijk schoon blijft. Maak je overigens geen zorgen over de droogloopmat zelf. Je kunt hem heel eenvoudig wassen in de wasmachine. Voor de vervaardiging van droogloopmatten worden voornamelijk polyester, polyamide en katoen gebruikt. Hiermee behouden ze ook na herhaaldelijk wassen hun prachtige kwaliteit. 

Bestel een droogloopmat op maat 

Extra handig is dat je de ontzettend praktische droogloopmatten heel eenvoudig op maat kunt laten maken. Zo past je nieuwe deurmat perfect in iedere ruimte en wordt de entree van je woning uitstekend beschermd tegen vervuiling. Natuurlijk kun je ook nog altijd kiezen voor een standaardmaat. Het is maar net wat je voorkeur heeft. Het voordeel van een mat op maat is wel dat hij volledig kan worden afgestemd op de situatie in jouw woning. Zelfs met aparte hoeken en uitsparingen kan rekening worden gehouden. 

Keuze uit vele verschillende dessins en uitvoeringen 

Wil je een droogloopmat aanschaffen? Dan heb je de keuze uit een zeer ruim aanbod aan prachtige dessins, kleuren en uitvoeringen. Naast een uitgebreide sortering aan grijze, antracieten en bruine matten kun je ook opteren voor een variant in bijvoorbeeld blauw, rood, mosterdgeel, turquoise of taupe. Jouw specialist in droogloopmatten heeft werkelijk voor iedere smaak en elke voorkeur de mooiste exemplaren klaarliggen. Je hoeft dus alleen nog maar het gewenste formaat door te geven en kunt vervolgens direct jouw ideale droogloopmat bestellen. Uiteraard is er voor ieder budget een geschikte mat te vinden. Kies dus vandaag nog je favoriet en laat hem eenvoudig bezorgen bij jou thuis!

Uit de krant