Afbeelding
Foto: Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

Storm Corrie haalt boom neer aan Bronsstraat

112

NAARDEN - Storm Corrie raast over Nederland. Op de Bronsstraat in Naarden is een boom omgewaaid. De brandweer heeft de stam en takken klein gezaagd en van de weg gehaald.

Ook de oprit naar het Vogelhospitaal was door een boom versperd. Ook daar heeft hebben de brandweerlieden de weg weer vrijgemaakt.

In Bussum had de brandweer ook de handen vol, zoals op de Graaf Florislaan. Daar was een boom op een auto terecht gekomen en in de Cattenhagestraat in Naarden-Vesting heeft de brandweer een los gewaaide ijzeren dakrand weggehaald. Aan het einde van middag was bij een woning aan de De Dennen in Bussum de schoorsteen van een woning los gekomen. De brandweer heeft de schoorsteen vakkundig vastgezet.

‘Behalve windstoten gaat storm Corrie ook voor een ‘zeer hoge’ waterstand zorgen. Dat kan op sommige plekken leiden tot wateroverlast. Rijkswaterstaat en de waterschappen zijn extra alert. Rijkswaterstaat gaat hoogstwaarschijnlijk enkele stormvloedkeringen sluiten, om wateroverlast in het achterland te voorkomen’, aldus het KNMI.

Uit de krant