Afbeelding
Foto: © Bob Awick
update

Auto te water bij Googweg; duikers zoeken naar bestuurder

112

MUIDERBERG - Op de Googweg in Muiderberg is vanmorgen - tegen negen uur - een auto in het water aangetroffen. De automobilist is mogelijk uit de bocht gevlogen en vervolgens van het talud gereden en meters naar beneden gevallen.

Hulpdiensten - brandweer, politie en ambulance - kwamen ter plaatse. Getuigen melden dat de motor van het voertuig koud was. Het ongeval heeft mogelijk dus al eerder plaatsgevonden.

De bestuurder bleek niet meer bij zijn voertuig aanwezig te zijn. Waar de bestuurder wel is, is op dit moment niet bekend evenals of deze bestuurder gewond is. Momenteel wordt met duikers van de brandweer in het water gezocht naar hem gezocht. De bestuurder zou uit Amsterdam komen, zo meldt de politie. Daarom gaan agenten uit Amsterdam bij deze persoon thuis kijken of hij daar is. Vooralsnog is de bestuurder dus nog spoorloos.

Update

De politie laat weten dat ze de eigenaar van de auto heeft achterhaald. Deze persoon komt inderdaad uit Amsterdam. “Dit is een eenzijdig ongeval, dus wij doen verder geen onderzoek. Het is een verzekeringskwestie. Zover wij weten is niemand gewond geraakt”, aldus een zegsvrouw van de politie.

Afbeelding

Uit de krant