Afbeelding
Foto: Brandweerpost Muiden

Inbraak bij brandweerpost Muiden

112

MUIDEN - De kerstdagen voor de brandweerpost in Muiden zijn niet zo goed van start gegaan. Gisteren op kerstavond rond middernacht is er in de brandweerkazerne ingebroken. 

Dat laat Brandweer Muiden weten op hun Facebookpagina. ‘Gezien de landelijke inbraken op brandweerkazernes waren wij op het ergste voorbereid, maar gelukkig zijn er geen operationele materialen meegenomen en blijven wij gelukkig inzetbaar’, schrijft zij. Het glas in de voordeur is ingeslagen en compleet verbrijzeld. 

Fiets weg

Wel is er een elektrische fiets van de brandweerpost gestolen. Deze fietsen worden ingezet om vrijwilligers te ondersteunen zodat zij snel bij de brandweerkazerne kunnen komen tijdens een uitruk voor een melding.

Brandweer Muiden roept inwoners op contact op te nemen met de politie als zij iets hebben gezien of gehoord via: 0900-8844. Mocht u een elektrische fiets zoals op de foto tegenkomen, kan het zijn dat het de gestolen fiets betreft. Let wel op: er zijn meerdere van deze fietsen in gebruik. ‘Mocht u een fiets verlaten tegen komen laat het ons dan weten’, aldus Brandweer Muiden.
 


Brandweerpost Muiden


Brandweerpost Muiden

Uit de krant