BFC scoort zeven keer tegen Cobu Boys

BUSSUM BFC heeft dit weekend zeven keer gescoord tegen de Cobu Boys. Eindstand werd 1-7. Al met al werd het een simpele overwinning op het laaggeklasseerde Cobu Boys.

Binnen vier minuten had BFC een snelle voorsprong al te pakken. De rappe Olivier Blaauw liet aan de rechterflank de verdediging zijn hielen zien en leverde een puike voorzet af die door Tjerk Posthuma tegen de touwen werd gekopt. Tien minuten later werd de tussenstand al verdubbeld.

Tegentreffer
Cobu Boys had ondertussen één mogelijkheid gehad om iets terug te doen maar had de hulp nodig van BFC om een tegentreffer te produceren. Een terugspeelbal van Dylan Horn verdween, geholpen door een hobbeltje in het natuurgras, over de voet van doelman Trautig in het Bussumse doel.

Veel doelpunten
Een minuutje later zorgde Olivier Blaauw opnieuw dat Tjerk Posthuma kon scoren. Nog binnen het halfuur stond de 1-4 op het scorebord en wederom was het Tjerk Posthuma die ditmaal een voorzet van Dico Knevel met het hoofd doeltreffend afrondde.

Weer Posthuma
Cobu Boys kreeg amper de tijd om op adem te komen en nog geen vijf minuten later kopte Tjerk Posthuma voor de vierde maal de bal achter de Amersfoortse doelman. In het tweede bedrijf was de wedstrijd duidelijk gespeeld. Er vielen nog twee goals, dat hadden er een stuk meer kunnen zijn.