Archieffoto: Marloes Haverkate

Knap punt voor hockeyers Gooische

BUSSUM - Een knap punt afgelopen weekend voor de hockeyers van Gooische. De Bussumse overgangsklasser kwam tegen het veel hoger geklasseerde Qui Vive tot 3-3.

Het duel tussen de twee ploegen was steeds spannend, met kansen over en weer. De Bussumers kwamen door onnodig balverlies al vroeg op een achterstand te staan, maar dat bleek de ploeg geen moment van de kaart te brengen. Al snel kwam Gooische terug. Met mooie goals van Benjamin Stibbe en Tom Gunther werd de achterstand nog voor rust omgebogen tot een voorsprong.

Na rust drong Qui Vive meer aan, maar de kansen bleven aan twee kanten komen. Gooische had het vooral aan keeper Pepijn Rehe te danken dat Qui Vive geen doelpunten kon maken. Behoudens dan de onverwachte 2-2 voor de tegenstander van de Bussumers. Gooische gaf zich niet gewonnen. Thiemo Zeeman maakte nog de 2-3, maar zag even later Qui Vive alsnog gelijk maken.

Zege voor hockeysters
Zonder al te veel problemen hebben de hockeysters van Gooische afgelopen weekend gewonnen van Apeldoorn: 1-5.

Gooische kwam nog op achterstand te staan, maar stelde daarna orde op zaken en won afgetekend.