Afbeelding
Foto: Sjoerd Stoop

Rond zomer meer bekend over aanpak knelpunten Action

Buurt / wijk

BUSSUM - Er moet nog voor komende zomer meer bekend worden over de aanpak van de verkeersknelpunten rond de Action. Dat stelt wethouder Miriam van Meerten. 

Voor de winkel aan de Slochterenlaan loopt het verkeer nog wel eens vast door de drukte. Dat kwam deels doordat de vrachtwagens half op weg stonden op te laden en lossen. Dat probleem heeft de gemeente al verholpen. Een ander knelpunt waren de parkeerplaatsen aan de weg. Parkerende auto's zorgen ervoor dat het verkeer vastloopt. Dat moet verholpen worden door de parkeerplaatsen weg te halen. 

Voordat de parkeerplaatsen weggehaald kunnen worden moeten er aanpassingen gedaan worden aan het naastgelegen parkeerterrein, zodat bezoekers van de Action daar sneller, makkelijker en veiliger kunnen parkeren. Het voornaamste dat moet gebeuren is dat de ingang van het parkeerterrein verplaatst moet worden. "Er liggen een aantal tekeningen op tafel. het is nu wachten op de uiteindelijke goedkeuring", stelt Van Meerten. "Ik gok dat het voor de zomer wel rondkomt."

Uit de krant