Fransien, Tanja, Ellen en Josephien met de award.
Fransien, Tanja, Ellen en Josephien met de award. Foto: Bob Awick

Bussum op IJs is Bussumer van het Jaar

Mensen

BUSSUM - Het BussumsNieuws roept alle vrijwilligers van Bussum op IJs uit tot Bussumer van het Jaar 2017. Deze verkiezing, met bijbehorende award, is de meer dan verdiende waardering voor al die mensen die zich opnieuw hebben ingezet om samen dit fantastische schaatsevenement neer te zetten.

Bussum op IJs is een begrip in Bussum. Maar ook in de omstreken. Extra zuur was het dan ook dat het feest vorig jaar niet door kon gaan. Hoe geweldig is het dan ook dat ze niet in die mineur zijn blijven hangen. Dat al die vrijwilligers gedacht hebben: dan stellen we het jubileumjaar even uit. Die veerkracht is wat de jury ontzettend waardeert.

Als het er niet is, dan weet je pas wat je mist. En dat gold voor Bussum op IJs. Het evenement werd echt gemist.

Genieten op de ijsbaan
De vrijwilligers van Bussum op IJs krijgen de titel Bussumer van het Jaar omdat het evenement weer staat als een huis en iedereen er blij van wordt.
En ook omdat jong en oud hier samen kunnen genieten. De schaatsen onderbinden, een rondje schaatsen, een wedstrijdje spelen, een drankje drinken, genieten van de kinderen en sociale contacten ophalen. Kortom: Bussum op IJs is een verrijking van Bussum. Een evenement gedragen door vrijwilligers waar wij maar wat trots op zijn.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant