Forse nederlaag voor hockeyers Gooische

BUSSUM - Na een goed resultaat een week tegen tegen Laren leek het lek heel even voor de hockeyers van Gooische, maar afgelopen bleek de Bussumse ploeg weer terug bij af: de Bussumse overgangsklasser verloor met 1-6 van Klein Zwitserland.

Gooische startte slecht en stond al vroeg op een achterstand. De Bussumers kwamen al snel weer terug, maar nog voor rust stelde Klein Zwitserland orde op zaken. Na de rust kon de tegenstander van de Bussumers al snel weglopen, waarmee de kansen voor Gooische verkeken waren.

Geen problemen voor hockeysters
Zonder problemen hebben de hockeysters van Gooische afgelopen weekend gewonnen van Amersfoort. De Bussumse eersteklasser was met 3-0 te sterk.

Gooische kwam voor rust op een voorsprong te staan en kon na rust verder weglopen. De Bussumse hockeysters hadden veel verder weg kunnen lopen, maar verspeelden nog al eens wat kansen.