Vorig jaar was het diner in de Grote Kerk.
Vorig jaar was het diner in de Grote Kerk.

'Concept maatschappelijk diner werkt nog steeds'

Algemeen

GOOISE MEREN - Het maatschappelijk diner wordt komende maandag weer gehouden. Dit jaarlijkse evenement waar maatschappelijke organisaties en ondernemers met elkaar aan tafel zitten om matches te sluiten, wordt alweer voor de achtste keer op rij georganiseerd. Tijd voor verandering of kan het nog wel een keertje?

Jochum Jarigsma, voorzitter van het Platform Maatschappelijk Verbinden Gooise Meren dat het diner jaarlijks organiseert, vindt dat een terechte vraag. "Dit is natuurlijk de vraag die het bestuur van club zichzelf elke keer bij het plannen van het diner stelt. Maar we zijn ervan overtuigd dat het diner en de manier waarop we dat doen nog steeds een goed format is."

Gesloten beurs
De deelnemers gaan met elkaar aan tafel en kijken of ze elkaar met gesloten beurs kunnen helpen. Volgens Jarigsma geeft dat structuur en daarbij is de vorm niet zo belangrijk. Dit jaar dus weer een diner en voor de derde keer in Spant!. Hoewel het de achtste keer is komt voor en tijdens zo'n avond veel op het bestuur af. Zelfs voor Jarigsma, die er al sinds de eerste keer bij is.

Meedoen
Wie mee wil doen op 9 oktober met het maatschappelijk diner kan zich aanmelden op info@pmonb.nl.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant