Superblije gezichten in de kleedkamer.

Na dikke achterstand pakt NVC toch nog de winst

NAARDEN - De voetballers van NVC hebben een heerlijk voetbalweekend gehad. In de stromende regen werd de uitwedstrijd gespeeld tegen Posthoorn. Na een dramatisch kwartier stonden de mannen uit Naarden met 2-0 achter. Daar moest verandering in komen.

Trainer Spermon besloot in de rust dat het roer om moest en dat bleek een goede zet. De ene aanvalsgolf naar de andere ging richting de goal van de thuisploeg.
De aansluiting was in de 55e minuut: een strak ingedraaide hoekschop van Rida Azzuzi werd totaal verkeerd beoordeeld door de Amersfoortse doelman: 2-1. Posthoorn kreeg geen grip meer op NVC, dat op een hoog tempo steeds de vrije man kon zoeken. Deze ruimte werd knap benut via Rafik Bouaya en Jesse van 't Land, die steeds voor en achter te vinden waren. In de 66e minuut kwam Dennis van den Bosch goed vrij, die meteen Boris Havik bediende, die hard en knap de gelijkmaker aantekende: 2-2. Boris Havik mocht een penalty nemen en schoot deze vol zelfvertrouwen binnen. Zo werd het onverwachts toch nog 2-3.

Na afloop was er tevredenheid over het prima spel en de drie punten, maar vooral over de tomeloze inzet van de hele ploeg. Maar het besef was er ook dat men dit elke wedstrijd van de ploeg moet gaan verwachten om nog meer punten te gaan halen. Zaterdag wacht KVVA op het Gemeentelijk Sportpark om 14.00 uur.