Wonder blijft uit: SDO verliest ook tweede play-offsduel tegen VV Gemert

BUSSUM - SDO heeft geen wonder kunnen bewerkstelligen en alsnog de finale van de play-offs kunnen halen. De Bussumse hoofdklasser heeft zaterdag de 0-5 nederlaag tegen VV Gemert niet kunnen wegpoetsen en verloor wederom van de veel sterkere tegenstander: 4-0.

SDO startte nog goed en voetbalde anders dan het heenduel voor rust sterk. De Bussumers waren beter dan VV Gemert en creëerden een paar goede kansen. De scherpte ontbrak echter om de tegenstander op de pijnbank te leggen. Daar stond nog eens tegenover dat VV Gemert ook een paar erg gevaarlijke momenten kende en daarmee aantoonde waarom het verdiend doorgaat naar de finale. Voor rust konden de Brabanders met twee goede kansen een 2-0 voorsprong op het scorebord zetten.

Het beetje hoop dat SDO vooraf nog koesterde was met de 2-0 ruststand verdwenen, waardoor de tweede helft een formaliteit was. Dat maakte het voor de toeschouwers ook niet leuk om naar te kijken. VV Gemert geloofde het wel, maar kon toch nog twee keer scoren.