Rommelend BFC moet genoegen nemen met punt

BUSSUM - Veel foutjes hebben er voor gezorgd dat BFC afgelopen weekend slechts een punt heeft overgehouden aan het treffen met rode lantaarndrager Odysseus '91. De Bussumers stapten met 1-1 van het veld.

Het gehavende BFC kon geen moment echt overtuigen en was vooral aanvallend te zwak om tot grote kansen te komen. Daar kwam nog eens bovenop dat de tegenstander ver terugzakte en met veel spelers op eigen helft stond. Odysseus '91 zorgde vooral met de counter voor gevaar. De ploeg kwam dan ook op voorsprong. Hoewel er aan de kant van BFC fel geprotesteerd werd, werd het toch 1-0.

Na de rust probeerde BFC orde op zaken te stellen en vooral aanvallend tot meer daadkracht te komen. BFC was veel meer aan de bal, maar het ontbrak aan een goede laatste pass om echt voor gevaar te zorgen. Na net wat meer dan een uur voetballen kwam de Bussumse goal er toch: een vrije trap werd door de van een blessure teruggekeerde Tim Vrakking tegen de touwen gekopt. BFC probeerde daarna nog een tweede treffer te maken. Aan inzet lag het geen moment, maar het spel was te matig om nog aanspraak te kunnen maken op een doelpunt.