De Vestingnarren hebben er zin in.
De Vestingnarren hebben er zin in. Foto: Roeland van Santbrink
Uittip

Drie dagen carnavalsfeest in Naarden

Algemeen

NAARDEN - Het is drie dagen feest bij carnavalsvereniging De Vestingnarren. Op het programma staat dit weekend het Sterrenfestival, Naarden Pronkt en het Kinderspektakel in sportcentrum De Lunet.

Het carnaval begint komende vrijdag 1 februari van 19.30 en 1.00 uur met het Sterrenfestival met onder andere optredens van Tino Martin, Snollebollekes, Alex, Danny Nicolay en DJ Charles. 

Naarden Pronkt
Zaterdag is er traditiegetrouw weer Naarden Pronkt. Een feestavond met optredens van Gerard Joling, Lange Frans & Michael Bryan, Papa di Grazzi en natuurlijk onze eigen DJ Charles. De avond is van 17.30 tot 1.00 uur in met als dresscode casual chic.

Kinderspektakel
En zondag tussen 14.00 en 17.00 uur is voor kinderen in Sportcentrum de Lunet tussen de nul en twaalf jaar het Kinderspektakel in samenwerking met Telekids MusicalSchool. Voor kinderen is er een springkussen, ze kunnen zich laten schminken, dansen tijdens de minidisco, suikerspin happen en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is een mini-eiland om zich lekker uit te leven. 

Tickets
Voor meer informatie en tickets kijk op www.naardenpronkt.nl, ook om te zien of de tickets niet uitverkocht zijn.

Uit de krant