BFC op alle fronten afgetroefd

BUSSUM - Een forse nederlaag voor BFC. De Bussumers werden afgelopen weekend op alle fronten afgetroefd door FC De Bilt en werden met 0-6 aan de kant gezet.

FC De Bilt was veel sterker dan BFC en kon de fouten van de Bussumers genadeloos afstraffen. Vanaf de aftrap werd er volop druk gezet op het doel van de Bussumers en al snel leverde dat ook een doelpunt op. BFC kwam zelf amper tot goede kansen en moest toestaan dat FC De Bilt nog voor de rust op een 0-2 voorsprong kwam. Alsof dat nog niet erg genoeg was ging daar zeer knullig balverlies van BFC aan vooraf.

Na de rust leek BFC meer grip te krijgen op het spel van de tegenstander, maar schijn leek te bedriegen. Al snel na rust kon FC De Bilt verder weglopen. Dat bleef de ploeg ook maar doen. BFC probeerde wel wat terug te doen, maar dat lukte niet. Als de Bussumers  al kansen kreeg om te scoren dan ontbrak het de ploeg vooral aan geluk en scherpte.