Afbeelding
Foto: Bob Awick

Getuigen en camerabeelden kermisrellen gezocht

Politie

BUSSUM - Er wordt nog volop gezocht naar de daders van de kermisrellen van afgelopen vrijdagavond. Dat meldt de politie. De politie roept Bussumers of andere getuigen op zich te melden en zoekt naar camerabeelden. 

Vrijdagavond ging het vanaf zes uur 's avonds goed mis in en rond het centrum van Bussum. Er waren veel ongeregeldheden, vernielingen en enkele bedreigingen. Daarnaast zouden er twee meisjes zijn lastiggevallen. Pas veel later op de avond werd het weer rustig. 

Groot onderzoek opgestart
Meteen na de ongeregeldheden heeft de politie een onderzoek opgestart. Er is ondertussen één aangifte van de vernielingen binnen. Met de twee lastiggevallen meisjes heeft de politie ook contact, maar deze hebben nog geen aangifte gedaan. Ondertussen wordt er ook gekeken naar door de politie gemaakte beelden. Allemaal met als doel de daders te kunnen identificeren en aanhouden. 

De politie roept getuigen zich te melden en zoekt ook verder naar beeldmateriaal. Mensen die meer weten of beelden hebben van de bewuste avond kunnen zich melden op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Beeldmateriaal beschikbaar stellen kan ook op www.politie.nl. 

Uit de krant