Afbeelding
Foto: Bob Awick

Komend weekend Bussum Cultureel

Cultureel

BUSSUM - Bussum Cultureel staat komend weekend weer voor de deur. De organisatie is er helemaal klaar voor en heeft ook dit jaar weer gezorgd voor een gevarieerd programma.

"De organisatie gaat goed", vertelt Mirjam Smets van Bussum Cultureel. "We hebben al heel wat jaren achter de rug en proberen het elk jaar steeds leuker te maken voor iedereen. Dus voor de allerjongsten, kinderen, jongeren en natuurlijk ook voor volwassenen. Steeds meer mensen komen naar Bussum Cultureel en dat geeft ons als organisatie een heel goed gevoel, want daar doen we het voor."

Het thema van de vijftiende editie is 'Pure Magic' en de bezoekers worden drie dagen lang verrast met veel 'magische' elementen. "Er staan bijvoorbeeld vijf muziekpodia, een theater, de Langste Eettafel en de grootste Culturele Markt ooit met veel magische verrassingen. Dit keer hebben we ook nieuwe activiteiten. Voor de allerkleinsten is er een peuterbioscoop op Fort Werk IV, voor jongeren Little Dance Valley met dj-talenten van de Gooische Muziekschool, het Taalplein met de voormalige stadsdichter van Hilversum en theatergroepen die op de Art Fair optreden in Parade-achtige kleine theatertjes en straatoptredens van onder andere de Mobiele Eenheid."

Vrijdag is de aftrap met een film in de tuin van de Tindalvilla, zaterdag zijn er de hele dag presentaties van verenigingen en optredens, zondag zijn de Art Fair, het Bruggenconcert en de Langste Eettafel.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant