Afbeelding
Advertentie

Wilt u goed zitten? Ervaar het ultieme zitcomfort en maatwerk van Easysit!

Ingezonden

Een bezoek aan Easysit begint altijd met een gratis zitadvies. In de showroom of bij u thuis. Tijdens dit gesprek luisteren onze adviseurs heel goed naar uw wensen en maken zij een inventarisatie van uw lichamelijke conditie en eventuele beperkingen. Heeft u bijvoorbeeld moeite met opstaan? Last van uw rug of onrustige benen? Voor elke klacht is er een oplossing die optimaal zitcomfort garandeert. Dat kan een relaxstoel op maat zijn, maar ook een stoel met een speciale functie, zoals een sta op stoel.

Wanneer de adviseur weet wat voor stoel het prettigst voor u is, neemt hij alle lichaamsmaten nauwkeurig op. Zo ontstaat er een persoonlijke stoel met voor u de juiste rug- en armleuninghoogte en de perfecte zithoogte, zitdiepte en zitbreedte.

Naast uw persoonlijke maten kijkt de adviseur welk type stoel u het beste ondersteunt. Door bijvoorbeeld de juiste rugleuning te kiezen om uw rugwervel te ondersteunen of een nekkussen toe te voegen om uw hoofd te ondersteunen. Een goede ondersteuning zorgt immers voor optimale ontspanning, waardoor u tijdens het zitten echt even tot rust kunt komen en fris weer opstaat.

De mogelijkheden zijn legio en de opties enorm. Denk aan een nekkussen, een lendenpomp, stoelverwarming of een sta op functie. Ook combinaties zijn mogelijk. Zoals een stoel met draai en sta op functie voor nog meer gebruikersgemak en veiligheid.

Bezoek onze showroom of bel: 088 – 6220 220

Easysit Hilversum (met Stressless Comfortstudio)
Verlengde Zuiderloswal 8a
1216 BX Hilversum

Meer weten? Kijk op www.easysit.nl

Uit de krant