PvdA stelt rits aan vragen over Natuurboulevard Muiden

‘Waarom heeft evaluatie van functioneren van natuurboulevard nooit plaatsgevonden’

19 mrt 2021, 08:36 · leestijd 1 minuut Buurt / wijk
Waarom is er nog steeds geen trap aangelegd om vanuit het wandelpad vanuit de Krijgsman op de dijk te komen? Op het intensief gebruikte Jan Kerstenpad ontstaan nu ook hier in toenemende mate gevaarlijke situaties door menging van wandelaars en fietsers vanuit de Krijgsman.
Waarom is er nog steeds geen trap aangelegd om vanuit het wandelpad vanuit de Krijgsman op de dijk te komen? Op het intensief gebruikte Jan Kerstenpad ontstaan nu ook hier in toenemende mate gevaarlijke situaties door menging van wandelaars en fietsers vanuit de Krijgsman. Foto: PR

‘Waarom heeft de evaluatie van het functioneren van de natuurboulevard nooit plaatsgevonden?’ Dat is de grote vraag die een teleurgestelde PvdA-voorzitter Rolien Bekkema bezighoudt, want ondanks afspraken en toezeggingen is dat nog altijd niet gebeurd. Daarnaast stelt ze nog zeven technisch kritische vragen aan het college van burgemeester en wethouders. 

De Natuurboulevard - geopend in 2012 - loopt vanaf het Diemerpark langs IJburg, via de IJsselmeerdijk naar Muiden en door Muiderberg naar de Hollandse brug. Het initiatief voor deze boulevard werd genomen door de provincie Noord-Holland ..