Afbeelding
Foto: COF

Jetzt geht’s los! Oktoberfest feestbingo van COF in Kazerne

Evenementen

MUIDEN - Voor het eerst in haar geschiedenis organiseert het Comité Openbare Feesten (COF) op zaterdag 7 oktober een Oktoberfest, geheel naar Duits voorbeeld. Met een kleine bingo tussendoor, want de avond kent ook nog eens een benefiet karakter. Alle winst van de avond gaat naar nieuwe toneelvoorstellingen van de plaatselijke toneelvereniging Toneel in Muiden (TiM).

Tiny de Jong, namens het COF medeorganisator van de avond: “Het wordt natuurlijk één grote knettergekke avond. Alles met een knipoog. Centraal staat het Oktoberfest, dus er zal flink wat gezellige en ‘campy’ muziek worden gedraaid. En tussendoor komt dan in twee blokken een kleine bingo waar mensen loten voor kunnen kopen.” De prijzenpot is goed gevuld. 

“De hele avond heeft natuurlijk een benefiet karakter. Toneelvoorstellingen zijn vaak in de voorbereiding prijzig om op te zetten, met decors en techniek en dergelijke. Dus deze feestavond wordt ook een financiële steun in de rug voor onze vrienden van de toneeltak. Daarom zeggen we ook: je viert feest en maakt kans op prijzen voor het goede doel.” Alle opbrengsten van de verkoop van de bingoloten gaat dan ook direct naar TiM.

Speciaal voor het feest (vanaf 20.00 uur) wordt de grote zaal van de historische Kazerne in Muiden omgetoverd tot echte Münchense feesttent. Tickets (à 5 euro) bestellen en meer informatie lezen kan via www.cofmuiden.nl. Wie een ticket koopt, doet automatisch mee met een extra loterij die op de avond zelf ook nog prijzen op kan leveren.

Uit de krant