De balletschool Cabriole stond in theater het Spant! met haar jubileumvoorstelling ‘De Notenkraker’.
De balletschool Cabriole stond in theater het Spant! met haar jubileumvoorstelling ‘De Notenkraker’. Foto: Yvonne Hop
foto

Cabriole bestaat twintig jaar en staat twee keer uitverkocht in het Spant! met ‘De Notenkraker’

Cultureel

BUSSUM - De balletschool Cabriole stond in theater het Spant! met haar jubileumvoorstelling ‘De Notenkraker’. Dit gebeurde afgelopen zondag in het Bussumse theater. Twee uitverkochte voorstellingen met in totaal een kleine 400 deelnemende leerlingen in de leeftijd 2 tot 80 jaar.

De school bestaat dit jaar 20 jaar en de voorstelling is de kroon op dit jubileum. Alles werd uit de kast getrokken. Van de meest schitterende tutu’s tot swingende dames van 70+ en tienerleerlingen uit Gooise Meren die vol verve de hoofdrollen vertolken. Dat alles aangedreven door een enthousiast team docenten met aan het hoofd drijvende kracht Laura Peters.

Enkele reacties van publiek: “Wat een prachtige en professionele voorstelling, alles klopte; van choreografie, tot kostuums en decor. Chapeau!” “Wauw, wat hebben jullie jezelf overtroffen. Het is een waardige jubileumvoorstelling en wat een niveau.”

“Ik ben ontzettend trots op wat hier vandaag staat, een productie waar de kwaliteit waar we voor staan naar voren komt samen met het enthousiasme en plezier wat we zo belangrijk vinden”, besluit Peters.

Afbeelding

Uit de krant