Dit boek is gratis af te halen in de bibliotheek.
Dit boek is gratis af te halen in de bibliotheek. Foto: PR

Leesclub over ‘Mevrouw mijn moeder’ in bibliotheek Bussum en Naarden

Cultureel

BUSSUM/NAARDEN - Onder het motto ‘Een boek, duizend gesprekken; een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’ geven bibliotheken Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee en organiseert een open leesclub over dit boek in de bibliotheek van Bussum en Naarden.

Met Mevrouw mijn moeder richtte schrijfster Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking.Tijdens de open leesclubs gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

De open leesclub is op vrijdag 25 november. Om 10.30 uur in Bibliotheek Bussum (Wilhelminaplantsoen 18) en om 14.30 uur in Bibliotheek Naarden ((Majoor Kampsstraat 3). Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via info@senia.nl. Na aanmelding ontvangt de deelnemer de leeswijzer digitaal. Zo kan hij/zij zich alvast voorbereiden op de boekbespreking.

Uit de krant