Afbeelding
Foto: PR

BIJ ANDREAS trapt seizoen af met Schumann, Schubert en Stravinsky

Cultureel

NAARDEN - Het podium BIJ ANDREAS is vanaf vrijdag 30 september weer open. Op vrijdagavonden betreden gerenommeerde pianisten het podium. Op zondagmiddagen is het podium gereserveerd voor aanstormend talent in de klassieke muziekwereld. 

Op 30 september vindt het openingsconcert plaats met een bekend pianoduo. De Georgische pianiste Nata Tsvereli vormt al jaren een pianoduo met Paul Komen, die onder meer artistiek leider van het Peter de Grote Festival in Groningen is. Zij hebben voor deze gelegenheid een mooi programma samengesteld met muziek van Schumann, Schubert en Stravinsky.

Reserveer alvast kaarten voor een concert via bijandreas.nl/agenda. Op de website is het volledige programma te vinden. Ook is het mogelijk om een passe-partout voor alle zon- of vrijdagen te kopen.  

De schitterend gerestaureerde Andreaskerk in Naarden heet sinds 2018 BIJ ANDREAS en dient als podium voor talentvolle, startende musici en professionele musici. BIJ ANDREAS organiseert ook jaarlijks het Naarden International Piano Festival (NIPF).

Uit de krant