'Uno splendido trentenne' van Andrea Asili.
'Uno splendido trentenne' van Andrea Asili. Foto: PR

Opening expositie ‘Who I am’ bij Galerie Pouloeuff

Cultureel

NAARDEN - Wat maakt iemand tot wie die is? Is dat een leven vol momenten, een wereld vol invloeden? De kunstenaars Andrea Asili en Paola Quiñónez verkennen hoe de moderne samenleving invloed heeft op hun identiteit en hun kunst. Hun werk is te zien bij Galerie Pouloeuff in de Turfpoortstraat in Naarden-Vesting.

De een - Paola Quiñónez (1998) - geeft dit weer in portretten van keramiek en de ander (Andrea Asili, 1989) in gedetailleerde tekeningen. Hun kunstwerken reflecteren een brede en gevarieerde belevingswereld. Fragmenten van popcultuur en sociale media, symbolen uit traditionele culturen, ontmoetingen met het bekende en het onbekende. Met dit alles maken de kunstenaars werk dat specifiek en persoonlijk is, maar ook een feest van herkenning voor de toeschouwer.e

Op zondag 3 april van 14.00 tot 17.00 uur vindt de opening van de expositie plaats. De kunstenaars zijn dan aanwezig en vertellen graag meer over hun werk. Het werk is te bekijken van 2 april tot en met 12 juni. De galerie is vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Uit de krant