Afbeelding
Foto: Tindalstichting/Tessa Posthuma de Boer

Frommermann kerstmatinee in Majellakapel

Cultureel

BUSSUM - “In overleg met de musici hebben we besloten het kerstconcert op 18 december naar 14.30 uur te verplaatsen indien de avondsluiting voor podia nog van kracht zal zijn”, meldt Hans Roelofsen, artistiek leider van de Tindalstichting.

“Mocht men wijselijk concluderen dat de avondblokkade voor podia niet doelmatig is, dan zijn de musici graag bereid in twee shifts het programma op de middag of avond uit te voeren als het aantal kaarten de beschikbare plaatsen ver overtreft. We houden het eerst om 14.30 uur en placeren het publiek in twee of meer stoelen voor een familiegroep en enkele stoelen op 1,5 meter.” Om 16.00 uur is er een tweede optreden.

Peter Blok

Dit jaar viert Frommermann het muzikale kerstfeest met één van de meest gevierde acteurs van dit moment: Peter Blok. De band tussen Blok en de Frommermannen gaat heel ver terug; hij had de regie van hun eerste theaterproductie. Sindsdien hebben hun paden elkaar, tot wederzijds genoegen, meerdere malen gekruist. De Frommermann zingen in dit kerstprogramma de mooiste kerstliederen, onder anderen van Gustav Holst, Wim de Bie, Hugo Wolf en Ella Fitzgerald, afgewisseld door prachtige, grappige en ontroerende teksten reflecterend op het kerstgevoel. Frommermann had zich geen betere en leukere gast dan Peter Blok op het kerstfeest kunnen wensen!

Kaarten à 25 euro via reserveren@tindal.nl of telefoon: 035-6922947.

Uit de krant