Volgend jaar is er weer een fysieke beurs.
Volgend jaar is er weer een fysieke beurs. Foto: © Bob Awick

Geen fysiek ‘NAARDEN’, wel ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair’

Cultureel

NAARDEN - Normaal gesproken zou in deze periode ‘NAARDEN the Art fair 2021’ plaatsvinden; de alom bekende, kwalitatieve en intieme kunstbeurs van InterEvent in de Grote Kerk van Naarden. 

Omdat de beurs dit jaar door de coronapandemie fysiek niet kan plaatsvinden, is ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair’ opgezet. Zo kunnen mensen online genieten van het gevarieerde aanbod kunst, antiek en design dat de galeries en kunsthandelaren van ‘NAARDEN the Art fair’ normaal gesproken nu tijdens deze beursweek zouden laten zien en te koop aanbieden.

Als onderdeel van ‘Proef de sfeer van NAARDEN the Art Fair’ zijn korte video’s in de Grote Kerk Naarden opgenomen, waarin enkele prominente exposanten vertellen over één bijzonder object uit hun collectie dat zij naar Naarden zouden meenemen. Dit geeft een mooie ‘live’ impressie van deze kunstwerken.
Alle vaste exposanten van ‘NAARDEN the Art fair’ presenteren online drie objecten. Hierdoor kunnen bezoekers toch genieten van de nieuwste aanwinsten van de bekende galeries en kunsthandelaren van ‘NAARDEN’. Voor meer informatie en een eventuele aankoop kan direct met de exposant contact worden gezocht. Klik hier en proef de sfeer van Naarden.

Editie 2022

‘NAARDEN’ is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. Aangezien ‘NAARDEN’ al bijna 25 jaar zijn vaste plaats in de agenda heeft in het laatste weekend van januari kon InterEvent in 2021 geen beurs op een andere datum organiseren. De 25ste editie van ‘NAARDEN the Art fair’ staat in de agenda van 26 tot en met 30 januari 2022.

Uit de krant