Tiltak zoekt een magazijnmedewerker.
Tiltak zoekt een magazijnmedewerker. Foto: Tiltak
VacatureNieuws

Tiltak bv, een familiebedrijf gericht op online verkoop

Commerciële bijdrage

NAARDEN - Bij het familiebedrijf Tiltak in Naarden werken wij met een klein team, nu 12 mensen. Alles gebeurt onder één dak, van orderverwerking, nieuwe producten inkopen, webshops up-to-date houden, van orderpicking tot dagelijks de gezonde gezamenlijke lunch.

Via onze verschillende webshops als Slowjuice.nl, Angeljuicers.eu, Spinwood.nl, Tarwegraskoning.nl en Traphekjes.nl verkopen wij direct aan de consument en met onze groothandel leveren wij aan bedrijven door heel Europa. 

Wij verkopen sinds 2008 slowjuicers en zijn dé specialist op het gebied van slowjuicers, blenders, droogovens en allerlei producten daaromheen.

Naast deze producten bieden wij onder ons eigen merk Spinwood producten aan die wij zelf bedacht en ontworpen hebben, zoals onze uitklapbare design tuinbank naar picknicktafel.

In 2023 hebben wij de webshop traphekjes.nl overgenomen, een webshop met standaard maar ook maatwerk traphekjes. 

Naar de toekomst toe zullen wij deze bedrijven uitbreiden en ons ook richten op andere productcategorieën door middel van nieuwe webshops te starten.  

Service en klantgerichtheid vinden wij belangrijk, net als veel plezier hebben in het werk. Voor het teamgevoel zijn er meerdere activiteiten per jaar en is er genoeg ruimte voor een wedstrijdje tafeltennis of darten.

Tiltak heeft plek voor een allround magazijn medewerker. Mail marijke@tiltak.nl voor meer info.

Uit de krant