Afbeelding

Plannen voor spoorwegovergangen worden gepresenteerd

Buurt / wijk

NAARDEN/BUSSUM - De plannen voor de aanpak van de spoorwegovergangen van Naarden en Bussum worden komende maand gepresenteerd. Er wordt per spoorwegovergang verteld wat er gaat gebeuren. 

De spoorwegovergangen van Naarden en Bussum worden over twee jaar verbouwd. Er gaan sporen weggehaald worden en de overwegen worden smaller gemaakt. Daarop worden de wegen aangepast. Dat moet er al met al voor zorgen dat de spoorwegovergangen veiliger worden en het moet ook het verkeer over de weg ten goede komen. 

De planmakers van ProRail presenteren hoe de spoorwegovergangen worden aangepast, de gemeente gaat met bewoners praten over de wegen naar de spoorwegovergangen toe.

De avond over de spoorwegovergangen wordt gehouden op donderdag 16 februari vanaf half acht op het stadskantoor. Aanmelden kan op secretariaatrob-slz@gooisemeren.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Twee gewonden bij fietsongeluk in Muiderberg 112 29 jun, 19:06
Logo
Afbeelding
Opnames Bommetje in haven Op een bodyboard van de schans: in juli is het weer zover! regio 29 jun, 17:01
Logo
Afbeelding
Boerenprotest op parkeerplaats bij gemeentehuis in Bussum Boer Frans Jan ter Beek: ‘Het gevolg zal uitkopen zijn, maar ik ga niet weg!’ Bedrijven 29 jun, 13:30
Afbeelding
Uitgekeken op uw huidige bankstel of fauteuil? Bel Miedema en Zn. Bedrijven 29 jun, 12:12
Afbeelding
BrinkPop in Muiderberg Cultureel 29 jun, 11:30
Logo
Afbeelding
College moet opschieten met Nota van Uitgangspunten Heropenen van Naarder golfbaan duurt CDA veel te lang Politiek 29 jun, 10:10
Afbeelding
ViJoS maakt zich klaar voor Europees Kampioenschap Cultureel 29 jun, 09:55
Afbeelding
Jaarmarkt Keverdijk groot succes foto’s 29 jun, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief