Afbeelding

Meerdere keuzes voor verbeteren tweede deel Franse Kampweg (N236)

Buurt / wijk

BUSSUM - Er wordt achter de schermen nog gekeken hoe het tweede deel van de Franse Kampweg (N236) volgend jaar vormgegeven gaat worden. De planmakers hebben nog meerdere keuzes. 

Er wordt gewerkt aan plannen voor het deel van de Franse Kampweg vanaf de rotonde aan de Hilversumse Meentweg tot aan de rotonde aan de Nieuwe 's-Gravelandseweg. De weg moet verbetert worden. 

Meerdere maatregelen
De planmakers praten nu over welke maatregelen er genomen gaan worden. Er wordt onder meer gesproken over een systeem met verkeerslichten om de oversteek voor fietsers ter hoogte van de Shell veiliger te maken. Er wordt gedacht aan het afsluiten van de Melkmeent voor autoverkeer. Daarnaast wordt er nagedacht over een rotonde voor de inrit van de Hocras en de Gamma. De provincie heeft schetsen gemaakt en besproken met alle betrokkenen. Er wordt nu verder gekeken welke maatregelen er exact genomen gaan worden. 

Het werk aan het tweede deel van de Franse Kampweg staat gepland voor later volgend jaar. Wanneer het werk echt gaat starten moet nog bekend worden. Er gaat eerst gewerkt worden aan een ander deel van de weg, tussen de Naarderweg (N524) en de Nieuwe 's-Gravelandseweg. Dat werk start februari volgend jaar.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
D66 Gooise Meren is laaiend enthousiast over het plan Jongeren willen graag hangplek op skateveldje naast sportvelden Algemeen 1 jul, 09:00
Afbeelding
Lees gratis BussumsNieuws Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Afbeelding
Belevenissendag voor scholieren Vitusmavo foto’s 30 jun, 16:19
Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Afbeelding
Fotowedstrijd ‘Zomergevoel in Gooise Meren’ Algemeen 30 jun, 10:35
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 09:08
Afbeelding
Open dag Vogelhospitaal Naarden Natuur en Milieu 30 jun, 08:02
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief